• +359 887 247013
 • kayapro@gmail.com

  Какво можем да направим за Вас?

  Услуги

  Кая Продукшънс е новаторска фирма, предлагаща изключително високо качество на изработваните продукти.

  Имаме натрупан огромен опит в производството на традиционни и модерни медийни продукти - уеб сайтове и приложения за тях, видео продукции и постпродукции, телевизионни реклами, флаш анимации, аудио произведения, мултимедия, печатни материали, електронни книги и каталози, които се разпространяват основно чрез Интернет и електронните медии.

  Обадете ни се, за да обсъдим Вашия проект заедно.

  web-design.png
  web-designing.jpg

  Уеб дизайн

  Най-бързият начин другите да научат за вашия бизнес е от вашата страница в интернет. Тя е задължителен елемент от маркетинга на всяка фирма или институция, търговец или творец. Уеб сайтът е продукт на прецизно планиране и уникална концепция. Всеки детайл е от огромно значение, както и присъствието му на определено място, с определена функция.
  Ние сме убедени че: "Дизайнът трябва не само да буди възхищение. Дизайнът трябва да предлага функционалност".

  Видео и ТВ продукции

  Компанията ни предлага професионално заснемане на висока резолюция (Full Hi Definition), постпродукция, специални ефекти, анимиране, озвучаване и субтитриране на професионални видео продукции и рекламни клипове, предназначени за телевизионно излъчване, специализирано обучение на персонала или корпоративно представяне на клиентите ни. Студиото ни се намира в София, но специалистите ни работят и по проекти, които изискват заснемане на места или обекти, посочени от нашите клиенти в рамките на страната и извън нея.

  video-production-1.jpg
  Graphic-Design.jpg

  Графичен дизайн и предпечатна подготовка

  Добре направеният рекламен дизайн е като прекрасна поезия - въздействащ, ефирен и привлекателен. Ако имате важно послание, което искате да стигне до възможно най-широк кръг от хора, то несъмнено е необходимо да се обърнете към професионални графични дизайнери и хора, които знаят как да въздействат визуално върху аудиторията.
  Ние изготвяме: комплексен фирмен дизайн, компютърни илюстрации и графики, лого дизайн, каталози и календари, обложки за cd и dvd, брошури, листовки, плакати и картички.

  Мултимедия

  Добрата интерактивна мултимедия е съчетание на текст, звук, образ и движение. Засега не е измислено по-добро средство за off-line представяне.

  КАЯ Продукшънс предлага на своите клиенти изработката на професионални фирмени и институционални презентации, учебни пособия и тестове, изготвяне на тренинг програми и курсове, арт галерии, бизнес и информационни каталози върху разнообразни носители - CD, DVD и Mini CD и DVD и Business Card. Уникалният дизайн на всеки проект ще впечатли вашите партньори и клиенти.

  multimedia.jpg
  animation.jpg

  3D анимация и MoGraph (motion graphics)

  Образите са мощно средство, "език", въздействащ директно върху определени архетипи в човека. Те могат да разрушават, но могат и да създават. Образната комуникация се неглижирана в училищата и в часовете по рисуване, но тя е основно оръжие за въздействие върху младите хора (посредством музикалните и видео клипове, филмите, анимацията, всякакви видове реклама и др.) Точно тези образи формират в много случаи почти неусетно мисленето, мечтите, представите на младите за бъдещето, създават илюзии и влияят за години напред. Нашата компания има богат опит в изработката на ТВ шапки, кашове, 3D анимирано лого, надписи за филми и др.

  Допълнителни услуги

  • Консултации и специализирани обучения
  • Дигитални бранд стратегии
  • Планиране, изготвяне и анализ на електронни магазини
  • Рекламиране и таргетиране в социалните медии
  • Управление на профили във Facebook и социални мрежи
  • Маркетинг за търсещи машини (SEO /SEM)
  • Комуникации в социални мрежи и вирусен маркетинг (SMM)
  • Пост-анализ на кампании и оценка на ефективност

  Не намерихте това, което търсите?

  Ако имате гениална идея за реализацията на Вашия страхотен проект, но не сте сигурни дали можем да го направим, то тогава...